Parkinson en de Hormoonfactor

Heel trots op mijn vader! Lees hieronder hoe hij de hormoonfactor methode toepast. Zijn ziekte is niet te genezen, dat weten we. Het is al zo fijn dat hij meer energie ervaart als voorheen.

Door Jan de Weerdt:

‘Maaike heeft mij gevraagd om een stukje op de website te plaatsen en dat doe ik graag voor mijn dochter.

Mijn naam is Jan en ja ik ben de vader van Maaike.

Ik ben al 16 jaar parkinson patiënt. Maaike is zich in deze ziekte gaan verdiepen of ze iets voor mij kan betekenen m.b.t. de hormoonfactor.

Parkinson is niet te genezen, dus ik had mijn twijfels. Dit is toch niets voor mij dacht ik. Maar ze heeft me de weg gewezen d.m.v. goede voeding zoals glutenvrij eten, toegevoegde suikers en zuivel weglaten.

Mijn energie level is sinds deze andere leefstijl stukken vooruit gegaan.

Het is even aanpassen want ik was een echte snoeper. Vooral koekjes, chocolade e.d. gingen er goed in. Dat is nu taboe maar Maaike heeft genoeg goede (lekkere) alternatieven aangegeven als tussendoortjes.

Kortom ik ben blij dat Maaike mij de weg gewezen heeft naar een leefstijl die ook voor mij vol te houden is.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *