Al snel voelde ik mijn energieniveau stijgen!

Hieronder verteld Jolanda over haar ervaring met de hormoonfactor. Wat het voor haar doet en hoe ze zich nu voelt. Super trots op haar hoe ze haar nieuwe lifestyle aanpakt, doet en volhoud!

Door Jolanda:

‘Moe en lusteloosheid zijn altijd kwaaltjes van mij geweest. Het heeft me nooit echt belemmerd, maar sinds ik kinderen heb is dat veranderd. Na een dag werken of een gezellig dagje weg, gaat het leven thuis nog een paar uur door. Daar had ik steeds vaker geen puf meer voor.

Gevolg: snauwen tegen de kinderen en snaaien zodra ze in bed lagen. Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht en wist niet hoe ik die kon doorbreken.

Tot begin dit jaar. Er werd bij mij een versleten heup vastgesteld.

Ik wilde alles aanpakken om met zo min mogelijk pijnstillers te moeten leven. Daarnaast wilde ik een eventuele operatie zo lang mogelijk uitstellen. Om dit te bereiken moest ik nu wel stappen gaan ondernemen.

Maaike was net met hormonenatwork gestart en ik was benieuwd of zij mij kon helpen.

Naast fysiotherapie, osteopathie en het leren kennen van de grenzen van mijn lijf heb ik ook mijn voedingsstijl omgegooid volgens de richtlijnen van  het hormoonbalans dieet. Al snel voelde ik mijn energieniveau stijgen! Hierdoor kon ik mij beter richten op het sterker worden van mijn lichaam.

Daarnaast val ik ook af en ook dat geeft positieve energie. Ik ben inmiddels ruim 7 kilo kwijt!

Ik ben blij met deze stap, het heeft mij uit de negatieve spiraal gehaald waardoor ik nu een half jaar later oprecht kan zeggen dat het weer goed met mij gaat!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *