En het allerbeste; veel minder migraine!

Hieronder verteld Annelies over haar ervaring met de hormoonfactor. Ze had ontzettend veel migraine, was vaak moe en al een tijdje op zoek naar een oplossing. Heel trots op haar hoe ze haar nieuwe lifestyle aanpakt! Ga zo door, je hebt de hormoonfactor lifestyle helemaal te pakken!

Veel meer energie, veel minder moe, niet meer snaaien en het allerbeste; veel minder migraine!

Door Annelies:

‘Moe, lusteloos en wekelijks een paar dagen migraine.  Door de pijn ging ik verkeerd eten en vooral veel snoepen. Al van alles geprobeerd om van de migraine af te komen of deze te verminderen, maar helaas niets hielp of hielp tijdelijk.

Mijn laatste hoop was Maaike en Hormonen@Work. Want dat het ook voor een groot deel hormonale migraine bij mij was, was duidelijk.

Oeps, een complete switch van wat ik dagelijks naar binnen werkte bleek nodig te zijn. Echt een eye opener. Dat eten zoveel met je lichaam kan doen, wist ik niet. Glutenvrij, lactosevrij en suikervrij moest ik gaan eten…..

Met de steun van Maaike gelijk rigoureus aan de slag gegaan. Ik ben nu een half jaar bezig en wat een verschil zeg! Veel meer energie, veel minder moe, niet meer snaaien en het allerbeste; veel minder migraine! En dat terwijl ik toch gewoon lekker eet en absoluut geen honger heb! 

En ondertussen ook nog eens 8 kilo lichter! Echt heel fijn!

Maaike is een erg fijn persoon, geeft duidelijke uitleg met wat je wel en niet kan eten, maar laat je hier ook vrij in zodat je zelf kan ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Goede begeleiding zodat je het idee hebt niet alleen te staan. Ook het wekelijkse app contact was fijn.

Kortom deze methode is echt aan te raden als je je leefstijl wilt verbeteren en je van je klachten af wilt!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *