Het beroerde gevoel in de nacht is er niet meer en ik ben emotioneel veerkrachtiger en stabieler

Hieronder verteld Petra over haar ervaring met de hormoonfactor! Ze werd in de nacht vaak wakker en had stemmingswisselingen en was vaak moe. Samen gingen we een nieuwe lifestyle maken. Ik ben heel trots op haar hoe ze het doet! Ga zo door!

Door Petra:

‘Altijd moe, elke nacht wakker met een beroerd gevoel in mijn buik (schommeling suikerspiegel), veel stemmingswisselingen, de huisarts die me niet verder kon helpen, het werd tijd een andere richting te proberen, want ik was er wel van overtuigd dat voeding veel impact op je heeft. Ik had in het verleden wel vaker suikervrij gegeten, dus wist al het een en ander, maar de moed om het weer op te pakken en vol te houden ontbrak me.

Daarom ben ik heel blij dat ik bij Maaike terechtgekomen ben die me heel goed heeft geholpen mijn motivatie weer te vinden en dit nieuwe eetpatroon vol te houden. Daarbij kwam natuurlijk nog het vermijden van gluten en zuivel, wat nieuw voor mij was. Na een wat lange wen fase kan ik nu zeggen dat ik echt verschil merk: het beroerde gevoel ’s nachts is er niet meer, ik voel me emotioneel veerkrachtiger en stabieler. Het is heel fijn dat Maaike rustig naar je luistert en regelmatig appt en je helpt met waar je misschien op dat moment tegenaan loopt. Je krijgt heel veel praktische tips, een uitgebreide samenvatting van wat er is besproken, en je wordt je bewust welke dingen je ondersteunen in wat je wilt bereiken.

Nu wil ik het ook volhouden, plus de beweging en de stressreductie, onmisbaar!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *