Per 1 januari 2019 veranderen de tarieven! 

Per 1 januari 2019 veranderen de tarieven!

Een intake gaat 90 euro kosten en een vervolgconsult 60 euro!

Ook ben ik een supermarkt safari aan het opzetten waarin ik je meeneem naar de supermarkt en je alle goede producten laat zien en de valkuilen. Later hier meer over.

Het beroerde gevoel in de nacht is er niet meer en ik ben emotioneel veerkrachtiger en stabieler

Hieronder verteld Petra over haar ervaring met de hormoonfactor! Ze werd in de nacht vaak wakker en had stemmingswisselingen en was vaak moe. Samen gingen we een nieuwe lifestyle maken. Ik ben heel trots op haar hoe ze het doet! Ga zo door!

Door Petra:

‘Altijd moe, elke nacht wakker met een beroerd gevoel in mijn buik (schommeling suikerspiegel), veel stemmingswisselingen, de huisarts die me niet verder kon helpen, het werd tijd een andere richting te proberen, want ik was er wel van overtuigd dat voeding veel impact op je heeft. Ik had in het verleden wel vaker suikervrij gegeten, dus wist al het een en ander, maar de moed om het weer op te pakken en vol te houden ontbrak me.

Daarom ben ik heel blij dat ik bij Maaike terechtgekomen ben die me heel goed heeft geholpen mijn motivatie weer te vinden en dit nieuwe eetpatroon vol te houden. Daarbij kwam natuurlijk nog het vermijden van gluten en zuivel, wat nieuw voor mij was. Na een wat lange wen fase kan ik nu zeggen dat ik echt verschil merk: het beroerde gevoel ’s nachts is er niet meer, ik voel me emotioneel veerkrachtiger en stabieler. Het is heel fijn dat Maaike rustig naar je luistert en regelmatig appt en je helpt met waar je misschien op dat moment tegenaan loopt. Je krijgt heel veel praktische tips, een uitgebreide samenvatting van wat er is besproken, en je wordt je bewust welke dingen je ondersteunen in wat je wilt bereiken.

Nu wil ik het ook volhouden, plus de beweging en de stressreductie, onmisbaar!’

En het allerbeste; veel minder migraine!

Hieronder verteld Annelies over haar ervaring met de hormoonfactor. Ze had ontzettend veel migraine, was vaak moe en al een tijdje op zoek naar een oplossing. Heel trots op haar hoe ze haar nieuwe lifestyle aanpakt! Ga zo door, je hebt de hormoonfactor lifestyle helemaal te pakken!

Veel meer energie, veel minder moe, niet meer snaaien en het allerbeste; veel minder migraine!

Door Annelies:

‘Moe, lusteloos en wekelijks een paar dagen migraine.  Door de pijn ging ik verkeerd eten en vooral veel snoepen. Al van alles geprobeerd om van de migraine af te komen of deze te verminderen, maar helaas niets hielp of hielp tijdelijk.

Mijn laatste hoop was Maaike en Hormonen@Work. Want dat het ook voor een groot deel hormonale migraine bij mij was, was duidelijk.

Oeps, een complete switch van wat ik dagelijks naar binnen werkte bleek nodig te zijn. Echt een eye opener. Dat eten zoveel met je lichaam kan doen, wist ik niet. Glutenvrij, lactosevrij en suikervrij moest ik gaan eten…..

Met de steun van Maaike gelijk rigoureus aan de slag gegaan. Ik ben nu een half jaar bezig en wat een verschil zeg! Veel meer energie, veel minder moe, niet meer snaaien en het allerbeste; veel minder migraine! En dat terwijl ik toch gewoon lekker eet en absoluut geen honger heb! 

En ondertussen ook nog eens 8 kilo lichter! Echt heel fijn!

Maaike is een erg fijn persoon, geeft duidelijke uitleg met wat je wel en niet kan eten, maar laat je hier ook vrij in zodat je zelf kan ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Goede begeleiding zodat je het idee hebt niet alleen te staan. Ook het wekelijkse app contact was fijn.

Kortom deze methode is echt aan te raden als je je leefstijl wilt verbeteren en je van je klachten af wilt!’

Al snel voelde ik mijn energieniveau stijgen!

Hieronder verteld Jolanda over haar ervaring met de hormoonfactor. Wat het voor haar doet en hoe ze zich nu voelt. Super trots op haar hoe ze haar nieuwe lifestyle aanpakt, doet en volhoud!

Door Jolanda:

‘Moe en lusteloosheid zijn altijd kwaaltjes van mij geweest. Het heeft me nooit echt belemmerd, maar sinds ik kinderen heb is dat veranderd. Na een dag werken of een gezellig dagje weg, gaat het leven thuis nog een paar uur door. Daar had ik steeds vaker geen puf meer voor.

Gevolg: snauwen tegen de kinderen en snaaien zodra ze in bed lagen. Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht en wist niet hoe ik die kon doorbreken.

Tot begin dit jaar. Er werd bij mij een versleten heup vastgesteld.

Ik wilde alles aanpakken om met zo min mogelijk pijnstillers te moeten leven. Daarnaast wilde ik een eventuele operatie zo lang mogelijk uitstellen. Om dit te bereiken moest ik nu wel stappen gaan ondernemen.

Maaike was net met hormonenatwork gestart en ik was benieuwd of zij mij kon helpen.

Naast fysiotherapie, osteopathie en het leren kennen van de grenzen van mijn lijf heb ik ook mijn voedingsstijl omgegooid volgens de richtlijnen van  het hormoonbalans dieet. Al snel voelde ik mijn energieniveau stijgen! Hierdoor kon ik mij beter richten op het sterker worden van mijn lichaam.

Daarnaast val ik ook af en ook dat geeft positieve energie. Ik ben inmiddels ruim 7 kilo kwijt!

Ik ben blij met deze stap, het heeft mij uit de negatieve spiraal gehaald waardoor ik nu een half jaar later oprecht kan zeggen dat het weer goed met mij gaat!’

Parkinson en de Hormoonfactor

Heel trots op mijn vader! Lees hieronder hoe hij de hormoonfactor methode toepast. Zijn ziekte is niet te genezen, dat weten we. Het is al zo fijn dat hij meer energie ervaart als voorheen.

Door Jan de Weerdt:

‘Maaike heeft mij gevraagd om een stukje op de website te plaatsen en dat doe ik graag voor mijn dochter.

Mijn naam is Jan en ja ik ben de vader van Maaike.

Ik ben al 16 jaar parkinson patiënt. Maaike is zich in deze ziekte gaan verdiepen of ze iets voor mij kan betekenen m.b.t. de hormoonfactor.

Parkinson is niet te genezen, dus ik had mijn twijfels. Dit is toch niets voor mij dacht ik. Maar ze heeft me de weg gewezen d.m.v. goede voeding zoals glutenvrij eten, toegevoegde suikers en zuivel weglaten.

Mijn energie level is sinds deze andere leefstijl stukken vooruit gegaan.

Het is even aanpassen want ik was een echte snoeper. Vooral koekjes, chocolade e.d. gingen er goed in. Dat is nu taboe maar Maaike heeft genoeg goede (lekkere) alternatieven aangegeven als tussendoortjes.

Kortom ik ben blij dat Maaike mij de weg gewezen heeft naar een leefstijl die ook voor mij vol te houden is.’

Kapelse dag actie

Gisteren een hele leuke dag gehad op de Kapelse dag, mooie gesprekken gehad, leuke mensen ontmoet en mocht je de actie gemist hebben, hieronder staat hij.

Kapelse dag actie

Hormoonfactor/lifestyle coaching

€ 249,00

Deze actie is inclusief:

  • Intake en hormoonanalyse
  • 3 vervolgconsulten
  • Eind consult
  • Gratis boek ‘het hormoonbalansdieet’

Deze actie is geldig tot 30-09-2018. Vermeld ‘kapelse dag actie’ bij je aanmelding.

 

Maaike Meijer

Hormoonfactor/lifestyle coach

www.hormonenatwork.nl

info@hormonenatwork.nl

06-15163824

Zaterdag is het zover, de Kapelse dag!

Aankomende zaterdag is het zover! De Kapelse dag!

Hormonen@Work heeft een kraam en naast mij staat drogisterij Diaz! Ik heb er zin in!

Wil jij aan je lifestyle gaan werken? En ervaren dat je meer energie hebt en minder klachten! Ik zie je graag!

En ik neem een hele leuke actie mee! Kom je ook? We staan er tussen 10.00 uur en 17.00 uur voor drogisterij Diaz.

Tot dan!

info@hormonenatwork.nl
www.hormonenatwork.nl

Hormonen@Work staat op de Kapelse dag op zaterdag 25 augustus 2018. Heb je er ook al zin in?

Hebben jullie ook al zin in de Kapelse dag 2018?

De kraam is geregeld en Hormonen@Work zal dus aanwezig zijn. Maar we komen niet zomaar, we brengen een leuke aanbieding mee. Dus mocht je interesse hebben in een gezonde leefstijl. Kom dan even langs bij onze kraam en ik vertel je er alles over.

Zaterdag 25 augustus 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur sta ik op de Kapelse dag en leg ik je graag meer uit. Je kunt mij vinden voor drogisterij parfumerie Diaz. Tot dan!

info@hormonenatwork.nl

www.hormonenatwork.nl

Hormonen@Work staat op de Kapelse dag op zaterdag 25 augustus 2018! Kom je ook?

Op zaterdag 25 augustus 2018 vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur sta ik op de Kapelse dag! Ik sta samen met Drogisterij Parfumerie Diaz voor de winkel.

Heb je altijd al willen weten wat lifestyle verandering voor jou kan betekenen?

Wil je graag meer weten over de hormoonfactor?

Ik zie je graag, kom gezellig langs! Ik leg je graag uit wat de hormoonfactor is, wat het je kan opleveren en wat ik voor jou kan betekenen!

Enne het is geen dieet maar een lifestyle die je voor altijd creëert!

Tot dan!

 

Wil je graag kennis maken met de hormoonfactor?

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest wat de hormoonfactor is en wat het voor jou kan betekenen?

Zaterdag 26 mei vanaf 10.30 uur sta ik in drogisterij parfumerie Diaz te Kapelle!

Hier leg ik uit wat de hormoonfactor is en wat het voor jou kan betekenen!

Ik zie je graag!