Mijn werkwijze

De intake

Een hormoonfactor intake is een consult waarin ik een beeld zal krijgen van je huidige leefstijl, je gezondheid, je klachten en je hormonale status. We bespreken uitgebreid jouw doelstellingen, waar wil je samen met mij aan werken?
Als je een afspraak voor een intakegesprek maakt krijg je van mij een vragenlijst die je alvast thuis kunt invullen. Dit zijn vragen over je algemene gezondheid en dit wordt tijdens de intake besproken.
Daarna gaan we de hormonale intake doorlopen, deze vragen zijn gericht op het in kaart brengen van je hormonale systeem.

Vervolgens kijken we samen waar we aan gaan werken, welke veranderingen gaan we doorvoeren en wanneer, dit is voor iedereen ook weer verschillend. De één vindt het bijvoorbeeld fijn om de voeding in één keer te veranderen, de ander stapsgewijs. Ik leg de hormoonfactor methode uit en wat dit voor jou kan betekenen!

Daarna bespreken we samen de eerste adviezen en gebruiken we deze om een eerste richting te geven naar je nieuwe lifestyle. Het belangrijkste hierin is dat het een manier van leven is die je op de lange termijn vol kunt houden. Daar zit de kracht! En daar gaan we samen aan werken. Ook bespreken we dan waar we in een eventueel vervolgconsult aan gaan werken.

Nadien krijg je een samenvatting van mij, wat hebben we allemaal afgesproken?
Daarin staan ook mijn adviezen zodat je dit makkelijk na kunt lezen.

Voor een intake is het tarief € 90,- en daarvoor nemen we samen ongeveer 1,5 uur de tijd.

Mijn uitgangspunt is veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Ik neem ruim de tijd voor onze afspraken. Tussen de consulten app of bel ik je om te vragen hoe het gaat en of er vragen zijn. Met vragen, of als je ergens niet uitkomt kun je altijd bij mij terecht.


Het vervolg

Gedurende een vervolgconsult geven we invulling aan het behalen van jouw doelstellingen. We bekijken de overige pijlers van de  hormoonfactor methode en bespreken hoe het nu gaat en of er vragen zijn.
Ik loods je door de “suikervrije jungle”, motiveer je waar nodig, kan mee gaan naar de supermarkt, en ondersteun je met alle aspecten van je nieuwe lifestyle. De inhoud van de consulten bepalen we altijd in het consult ervoor. Zo blijft het inzichtelijk hoe we werken aan jouw doelstellingen.

Het tarief voor een vervolgconsult is € 60,-.
Voor een vervolgconsult plan ik standaard één uur in.

Hoeveel vervolgconsulten iemand nodig heeft is per persoon verschillend.
De één heeft er 1 of 2 nodig, de ander 3 of 4.
Dit is allemaal in overleg en waar jij je fijn bij voelt.


Verdere informatie

Ik heb een praktijkruimte aan huis, vind je het fijner als ik aan huis kom, dan kan dit uiteraard ook. Binnen Kapelle reken ik daar geen extra kosten voor, daar buiten vraag ik een kilometervergoeding van € 0,35 per kilometer.

Ik ben flexibel in het plannen van de consulten, overdag of in de avonduren.

Tijdens het consult krijg je een factuur van mij, ik beschik niet over een pin automaat.